Visit Simply Canvas on Facebook
 

Algemene Voorwaarden

For a Great Glamping experience
in the South West of France

Simply Canvas
Bonac
47120 Saint Jean de Duras
sansan " at " simplycanvas.eu

Algemene voorwaarden voor een goed verblijf bij Simply Canvas

Reservering

U kunt reserveren door middel van het invullen van ons boekingsformulier en het overmaken van 50% op onze bankrekening binnen twee weken na ontvangst van de factuur n.a.v. uw reservering. De overige 50% dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te worden voldaan. De reservering wordt bevestigd wanneer we uw aanbetaling ontvangen hebben. Als u niet aan deze voorwaarde voldoet behoudt Simply Canvas het recht uw reservering te laten vervallen.

Pin en credit card

Wij hebben geen pin en credit card faciliteiten

Annuleringen

Er zijn altijd redenen voor annulering, daar hebben wij begrip voor, wij hopen dat u ook begrip heeft voor het volgende:

  • Bij annulering langer dan 8 weken voor aankomst wordt de aanbetaling terugbetaald minus €25 reserveringskosten
  • Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor aankomst wordt 50% van de aanbetaling terugbetaald minus €25 reserveringskosten
  • Bij annulering minder dan 4 weken voor aankomst wordt 0% van de aanbetaling terugbetaald.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reservering voor specifieke tenten

Elke tent is anders ingericht en heeft zijn eigen charme binnen drie verschillende thema’s. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met jullie wensen, maar het kan wel eens gebeuren dat we, in verband met boekingen in de weken ervoor en erna, een andere tent toewijzen.

Bedlinnen en handdoeken

Binnen uw verblijf van een week geven we u een maal bedlinnen en twee maal handdoeken. We vragen vriendelijk om de handdoeken niet voor het zwembad te gebruiken (graag uw eigen badhanddoeken meenemen). Heeft u meer bedlinnen of handdoeken nodig dan vragen wij daarvoor een toeslag van €10 voor verandering van bedlinnen en €5 voor handdoeken.

Extra bed, babybedje en kinderstoel

Een babybedje en kinderstoel zijn voorradig voor €25 per week (graag van te voren reserveren), een extra bed is €50 voor een week.

Aankomst en vertrek

De tenten en de gites zijn klaar voor u op zaterdag vanaf 16.00 uur en wij vragen u te vertrekken op zaterdag niet later dan 10.00 uur. Natuurlijk kunt u buiten deze tijden altijd gebruik maken van onze lounge area (dit kan variëren gedurende workshops en retraites in het laagseizoen).

Waarborgsom

We vragen geen waarborgsom en rekenen op uw eerlijkheid dat wanneer iets breekt, we op de hoogte worden gesteld de kosten hiervoor vergoedt.

Schoonmaken

Aan het einde van uw verblijf maken wij ons weer op om de volgende gasten met open armen te ontvangen en moet alles natuurlijk weer spik en span zijn, daarom zijn er €45 schoonmaakkosten van toepassing voor de tenten en de kleine gite en €75 voor de grote gite of het hele huis.

Voor onze rokers

Onze tenten zijn rookvrij en ook tijdens de diners kunnen we roken helaas niet toestaan. Bovendien wees altijd voorzichtig met roken en vooral het uitmaken van sigaretten. Tijdens de zomer kan het erg droog zijn en is er brandgevaar.

Huisdieren

Meebrengen van huisdieren is op aanvraag.

Muziek en geluid

Er kan geen luide muziek worden gespeeld bij ons, maar met de koptelefoon kun je luisteren wat je wilt. Ook vragen we u bewust te zijn van uw omgeving en rekening te houden met de buren.

Zwembad

Het zwembad is open van zonsopgang tot zonsondergang. Er is geen hek rondom het zwembad, wel is er een alarm aanwezig. De huurder zal alle mogelijke voorzorgsmaatregelen in acht nemen met betrekking tot het gebruik van het zwembad. Vooral wanneer de huurder met jonge kinderen vakantie komt houden moeten hij/zij zelf toezicht houden op de kinderen. In geval van een ongeluk zijn de eigenaren op geen enkele manier aansprakelijk te houden door de huurder, zijn familie en of zijn vrienden.

Recycling

We proberen zo bewust mogelijk met ons landschap om te gaan. We hebben een recycle gebied waar je plastic, papier, glas e.d. kwijt kan. En graag geven we je een boodschappentas mee wanneer je boodschappen gaat doen.

Onze bankgegevens

Geld overmaken kan op:

Banque Populaire Occitane
IBAN FR76 1780 7008 1895 3196 1598 962
SWIFT (BIC) CCBPFRPPTLS
t.n.v. Alderden/Bonnetisane ovv Simply Canvas en factuurnummer.

Disclaimer

Simply Canvas is niet aansprakelijk voor diefstal en verlies op het terrein.

Op een goed verblijf!