Visit Simply Canvas on Facebook
 

Kinderyoga

For a Great Glamping experience
in the South West of France

Simply Canvas
Bonac
47120 Saint Jean de Duras
sansan " at " simplycanvas.eu

Heb je ook zin om Canvas Yogi te worden?

Twee weken yoga voor families met Jolanda Konijn 12-26 juli 2014

We zijn bij Simply Canvas weer helemaal klaar voor de boom, de danser, de krokodil, de koe, de kikker en vele andere dieren en yoga-avonturen. Sinds heel wat jaren komt Jolanda met haar gehele familie bij ons voor twee weken familie yoga en ook dit jaar worden we niet verstoken.

De week start op zondagavond met een kennismaking. Vervolgens kan het hele gezin (of wie zin heeft) deelnemen aan yoga voor families in de ochtenden van 09.30 - 10.30

Ook de mama’s en de papa’s komen natuurlijk weer aan de beurt in een tweetal yogalessen voor volwassenen in de middag (dag wordt ter plekke overlegd).
De inhoud van de lessen is mede afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Het doel is dat iedereen die meedoet plezier heeft in de kennismaking met yoga.
De weken zijn optioneel om aan deel te nemen. Kosten zijn een vakantieweek voor families (€750) plus €145 voor de hele week yoga voor families. Helaas wordt de week bij minder dan 3 deelnemende families de yoga geannuleerd en wordt het een gewone vakantieweek.